obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

1/01/2018

Joe Dorne

http://town-of-salem.blogspot.cz/2018/01/joe-dorne.html
Přezdívka hráče: Viko
Jméno a příjmení: Joe Dorne
Stav: Vdovec
Rodina:
  • Amanda Dorne(mrtvá) - Joeova manželka, která zemřela před třemi lety. Spáchala sebevraždu, protože nezvládala smrt svého syna George. Po její smrti přišel Joe na to, že ho dlouhodobě podváděla s jejich sousedem Jackem.
  • George Dorne (mrtvý) - Joevův jediný syn, který zemřel před čtyřmi lety na neštovice.
  • Mary Jane Dorne - Joeova sestra, která žije kousek od Salemu, ale se svým bratrem se nevýdá kvůli dávným sporům.
  • Jane Dorne (mrtvá) - Joeova matka. Pracovala, jako pekařka a zemřela stářím ve věku 66 let.
  • George Jerry Dorne -starší (mrtvý) - Joevův otec. Pracoval, jako řezník a zemřel stářím ve věku 70 let.
Rasa: Člověk
Věk: 45
Povolání/Kasta: Popravčí / Nižší třída
Náboženské přesvědčení: Věřil v boha, ale po smrti svého syna a ženy se od víry v Ježíše Krista odvrátil. Nyní se o žádného boha nestará. Věří jen na život, který skončí smrtí.
Portrét: FC: Jeffrey Dean Morgan

https://i.pinimg.com/736x/26/fd/bb/26fdbbbedc94c01a69f375525b1b9b68--hot-men-eye-candy-joel-silver.jpg



Jeho povaha se hodně měnila, protože ho také dost změnily události v jeho životě. Kdysi to býval docela milý chlapík, který by s vámi určitě rád prohodil pár slov, ale co z tohohle muže zbylo se ani popsat nedá. Občas se s někým dá do řeči, ale jeho konverzace většinou dojdou ke stejnému tématu - k smrti. Stal se z něho protivný, věčně opilý muž, který odhání všechny okolo sebe. Většinu času tráví sám v koutě své oblíbené krčmy, protože si k němu nikdo jen tak nepřisedne. Lidi pomalu už neví jak vypadá střízlivý. V práci možná střízlivý je, ale to je možná vše. Libuje si ve rváčkách, které sám vyvolává urážkama na vaši osobnost a nebo osobnost vašich blízkých. Každou ženu okolo sebe odsuzuje a netouží po jejich proklaté přítomnosti. Nevěří jim. Podle něho jsou to bezpáteřní mrchy, které stejnak jednou podvedou tak jako jeho zemřelá Amanda. Tento muž už nebyl milý hodně let a nejspíš se k tomu jen tak nevrátí. Uvnitř něho je veliká nevyrovnanost se smrtí jeho syna a nevěry jeho zemřelé ženy. O kamarády přišel úplně svým chováním a tak v jeho přítomnosti nenajdete vůbec nikoho. Jeho sestra, která jejiná mu zůstala z celé rodiny se k němu vůbec nehlasí a nechce s ním mít nic společného.

Zlozvyky: Je to docela těžký alkoholik jediný místo, kde on nepije je popraviště čili jeho práce.



Základní schopnosti:
▲ Instinkt
▲ Empatie - [střední]

Schopnosti navíc:
▲ Boj beze zbraně - [silnější]
▲ Boj se zbraní - na blízko [slabší]

ZBRANĚ
Co se týče zbraní umí to spíš s noži a sekyrami. Sekyru používá většinou jenom v práci a doma při sekání dřeva. Nůž nosívá stále při sobě v jedné z vnitřních kapes svého ošuntělého kabátu.

SLABINY
Má strach z toho, že by ho mohla nějaká žena vlákat do svých sítí a potom ho podvést. Ženám vůbec nedůvěřuje a většinou se jim vyhýbá. A když už si k němu nějaká přisedne, tak si dává veliký pozor.



Joe se narodil do docela chudé rodiny. Jeho matka byla pekařka a otec řezník. Přesto však jeho rodina nějakým způsobem přežívala, nejspíš díky toho, že to byli věřícími. Joe měl také sestru Mary Jane, která jako jediná z jeho rodiny byla řádně pokřtěná a její velký sen byl se stát jeptiškou. Joe se svou sestrou moc nemusel i když oba dva sourozenci věřili v boha. Často se hádali a házeli po sobě různými věcmi. Tento jejich špatný vztah přetrvával až do dospělosti. Když obě děti dospěli a rodiče zemřeli stářím oba se vydali svým směrem. Mary Jane se stala jeptiškou a odešla do jednoho z nejbližších klášterů a Joe? Ten odešel za prací do Salemu. Salem byl pro něj zvláštním městem. Kolovalo zde plno báchorek o čarodějnicích a podobných stvořeních. Joe moc na tyhle báchorky nikdy moc nevěřil a radši se věnoval reálným věcem a to bylo si najít práci. Za svůj život vyzkoušel mnoho zaměstnání až narazil na to které ho bavilo. Stal se popravčím. U popraviště také poznal lásku svého života Amandu Parkerovou, která ho očarovala svým prvním pohledem. Stála v davu a koukala na veřejnou popravu jednoho ze zlodějů a jejich pohled se ihned setkal. Joe ihned po popravě snažil dívku vyhledat a taky se mu to podařilo. Nakonec se s dívkou dal dohromady a asi po roce se s ní oženil. Jeho manželství bylo, jako z pohádky a on byl šťastným mužem. Po několika letech přišlo na svět i jejich štěstí v podobě dítěte. Malého synka, který dostal jméno po Joeovým otci George. Jejich život byl šťastný i Amandina rodina měla Joe hodně ráda. Trávili spolu skoro každou chvilku volného času a chodili spolu do kostela. Nechali George i pokřtít. Vskutku šťastná rodinka, ale štěstí se rozplynula jakmile zemřela nejprve Amandina matka a poté i Amandin otec. Zemřeli stářím, ale co oba manželé nejvíce zasáhlo byla smrt jejich syna George Jerryho. Joe to snášel po svém. Většinu času trávil v práci a nebo v krčmě, kde popíjel. Takový život byl docela o ničem. Jeho žena to vyřešila svým vlastním způsobem nejprve nevěrou, protože nesnesla být v takovém stavu sama a poté ji ta bolest skolila úplně a to sebevraždou. Joe našel svou nebohou manželku pověšenou na provaze na jednom ze stromů v okolí jejich domu. Takhle skončila Joeova víra ve vyšší moc. Od té doby nevkročil do kostela a svůj volný čas tráví v krčmě nad sklenkou alkoholu. Nejhorším zjištěním však pro něj byla Amandina nevěra za což se sousedovi odvděčil. Zabil mu jeho oblíbenou kozu a na trávník mu napsal krví nepěkný vzkaz. Jeho soused asi po třech letech zemřel na neštovice.

xxx


Žádné komentáře:

Okomentovat