obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

10/16/2017

Nathan Fleming

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/10/nathan-fleming.html

Přezdívka hráče: Bloo
Jméno a příjmení: Nathan Fleming
Stav: Svobodný
Rodina:
  • Joseph Fleming – Nateův otec, uznávaný právník v oblasti mezinárodního práva. S Nateem mnoho času netrávil, ale přesto ho má rád a obdivuje ho. Od chvíle, kdy utekl od tety ho neviděl a netuší, co se s ním stalo.
  • Willow Fleming – Nateova matka, kuchařka a učitelka. Naučila ho spoustu věcí, ač o vaření tak o životě. Vždycky tu pro něj byla a vlastně platila za jeho důvěrníka. Neviděl jí od svých osmnácti let, kdy odletěl s otcem do Salemu.
  • Charlotte Woodrow – Nateova babička, po které nejspíše zdědil lásku k pečení. Naučila ho všechno, co umí a potřebuje při své momentální práci. On sám si myslí, že už je po smrti, ale člověk nikdy neví.
Rasa: Kožoměnec
Věk: 21 let
Povolání/Kasta: Pekař /Nižší třída
Náboženské přesvědčení: Jelikož vyrůstal ve 21. století, kdy je většina lidí ateisty, tak je ateistou. Na veřejnosti se tím ale nechlubí.
Portrét: Julian Morris
http://static.tumblr.com/0cccc317479be5fa24b7c04b55803d4d/lvdqd2m/fX4nxiomq/tumblr_static_72izpw36dvwos8cggk4wss84w.jpg 

Po přeměně: 

https://www.biolib.cz/IMG/GAL/169491.jpg



Ani jako malý Nate nepotřeboval kupu přátel, což mu zůstalo do teď. Vystačí si s pár přáteli a nemá moc v lásce přeplněné ulice nebo místnosti. Cítí se tam stísněně a nepohodlně. Nijak tomu neprospívá ani jeho plachost, kterou získal po proměně v kožoměnce. Má prostě potřebu se držet v místech, odkud je pro něj snadné utéct.

Překvapivě i přes svou plachou a více méně nespolečenskou povahu je komunikativní, takže pokud se vám povede s ním zapříst rozhovor, zjistíte, že z plachého kluka se vyklube komunikativní mladý muž, který má názor snad na všechno a nebojí se ho obhajovat nebo prosazovat. S jeho důvěrou je to ale něco jiného. Vzhledem k tomu, co se mu za posledních pár let stalo, nevěří jen tak někomu a jeho důvěru si musíte zasloužit.

Nepřekvapí asi ani fakt, že neoplývá zrovna vražednými choutky, tedy až do chvíle, kdy se přemění ve vlka. V tu chvíli u něj převládají spíše vlčí instinkty a povaha. Lov pro něj není nic zvláštního, užívá si hon a pach strachu, který je cítit z jeho kořisti. V lidské podobě potom ničeho z toho nelituje, což by se mohlo zdát zvláštní. Možná se při jeho prokletí něco zlomilo a připravilo ho to o svědomí.
Zlozvyky: Má neustále potřebu hledat únikové cesty, takže není nic zvláštního, že začne těkat očima po okolí, aniž by si to uvědomil.



Základní schopnosti:
▲ Schopnost měnit se na zvíře (vlk)
▲ Zesílený smysl (čich)
▲ Síla

Schopnosti navíc:
▲ Regenerace v lidské formě - silné
▲ Ovládnutí zvířecího těla (vlk) - slabé

K jeho slabinám patří asi všechny, které mají i ostatní kožoměnci. Jediná, se kterou se naučil bojovat je fakt, že by se přirozeně měl bát ohně. Vzhledem k jeho práci to není úplně praktické, takže se naučil to trochu ignorovat, ale to bude nejspíš tím, že je to oheň v peci a je ohraničený. Z otevřeného ohně v lese by měl respekt určitě.

Co se jeho schopností týče, tak své základní schopnosti se naučil ovládat. Jistě, čich má o dost citlivější a silné pachy ho rozptylují, ale s tím nic nenadělá. Jeho regenerace také není k zahození a ovládání zvířecího těla mu moc nejde. Je to jako na houpačce, občas se zadaří jindy ne.

Vzhledem k jeho povolání je opravdu skvělý kuchař i pekař, přeci jen ho to živí a živilo by ho to i ve 21. století. Jelikož škole moc nedal, tak jeho jazyky nejsou nijak oslnivé a je jedině vděčný za to, že angličtina je světový jazyk a i úřední jazyk v Salemu. Jeho britský přízvuk je ale dost znát pořád.


Malý Nate se narodil jednoho pochmurného deštivého dne v srdci Anglie, v Londýně. Jeho otec, Joseph Fleming, byl uznávaný právník, tudíž ho moc často nevídal. Oproti tomu jeho matka, Willow Fleming, byla kuchařkou ve francouzské restauraci. U nich v rodině to byla tradice, Nateova babička bývala cukrářkou. Protože jeho otec neměl moc čas na to být se synem, tak byl opečováván hlavně babičkou a matkou. Tudíž se neustále motal oběma v kuchyni pod ruce a chtěl všechno zkoušet a umět. Navíc byl jedináček, takže si neměl moc s kým hrát, protože vzhledem k jeho nesmělé povaze si přátele hledal těžko.

Na základní škole to s ním nevypadalo moc dobře. Učení moc nedával a raději trávil odpoledne s babičkou nebo mamkou v kuchyni. Učil se vařit všemožná jídla, ale především se v něm probudilo nadání, které zdědil právě z matčiny strany. Zatímco otec se neustále rozčiloval nad jeho studijními výsledky, matka ho chválila za úspěchy v kuchyni. Tím proplul celou základní a ve velké části i střední školou. Moc přátel neměl, možná jednoho či dva, kteří s ním byli ochotní občas strávit nějaký čas.

Přesto všechno ovšem jeho otec nebyl spokojený s tím, kam se ubírá budoucí kariéra jeho syna, tudíž se rozhodl, že ho sebou vezme na léto do Ameriky, kde žila Nateova teta. Jaká to shoda okolností, že žila právě v Salemu.

Jeho otec měl v plánu vtlouct synovi do hlavy, že nějaké vaření ho neuživí. To ovšem Nate pouštěl jedním uchem dovnitř a druhým ven. Jeho teta platila v Salemu za takovou novodobou čarodějnici. Zkráceně brala peníze za to, že lidem četla z ruky budoucnost. Nebyl by to tedy Nate, kdyby to prostě nezkusil. To, co mu řeklo, vyděsilo oba dva. Jeho čára života končila velice brzy. Koho by taková informace nerozhodila. Nate se tedy sebral a vlastně utekl z tetina domu.

Zamířil tehdy rovnou do lesa, který nebyl nijak daleko od jejího domu. Zamotaný ve vlastních myšlenkách si ani nevšiml, když se okolo něj začala hromadit mlha. Hustá a nezvyklá na tuto denní dobu a roční období. Ovšem ve chvíli, kdy si Nate všiml, že je něco špatně, už přešel hranici, zpoza které nebylo cesty zpět. Dostal se do Salemu v 17. století. Netušil, co se to stalo a kam se dostal. K jeho štěstí se nachomýtl k pekařství, kde něco poznamenal k pekaři ohledně pečení. Toho to samozřejmě překvapilo a dal se s pro něj neznámým mladíkem do řeči. Nakonec slovo dalo slovo a Nate nastoupil k pekaři do učení a šlo mu to dobře. Přeci jen měl za sebou učení od svojí babičky i mámy.

Pár měsíců po svém příchodu se seznámil s mladou indiánkou a ve stejný čas se sblížil i s dcerou pekaře. To byl začátek jeho proměny v kožoměnce. Nějakou dobu se setkával s oběma dívkami a sám byl překvapený tím, jak s nimi vychází a jak se ony k němu mají. Věděl ale, že se bude muset rozhodnout. K nevelkému překvapení se rozhodl pro dceru pekaře a vypadalo to, že nastane šťastný konec. Pekař jejich vztahu přál, stejně tak jeho žena. Problém ovšem nastal u mladé indiánky, která byla dcerou šamana jejich kmene. Stalo se tak to, že mladý Nate se začal měnit ve vlka. Sám z toho byl tak vyděšený, že utekl z města. V lesích narazil právě na mladou indiánku, která se o tenhle dar postarala. Myslela si, že ho to k ní připoutá. Sdělila mu všechno, co se ke kožoměncům poutalo. Naneštěstí mu ale prozradila i to, že je to všechno její zásluha. To Natea zranilo a rozhodl se vrátit zpět do Salemu k pekaři.

Jaké bylo jeho překvapení, když našel pouze starého pekaře zarmouceného smrtí své ženy a dcery. Obě zemřely. To byla pro Natea další rána. Zatímco starý pekař se odmítal vrátit k práci, Nate se pustil do pečení a začal provozovat pekárnu více méně sám. Po roce mu pekař předal pekárnu oficiálně, nedlouho poté onemocněl a zemřel. Nateovi tedy zůstala pekárna a prokletí kožoměnce, se kterým se musí potýkat.
 

xxx
 

Žádné komentáře:

Okomentovat