obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

3/08/2018

Rowan Connelly

https://town-of-salem.blogspot.cz/2018/03/prezdivka-hrace-ruby-jmeno-prijmeni.html

Přezdívka hráče: Ruby
Jméno a příjmení: Rowan Connelly (dříve Samia)
Stav: svobodná
Rodina:
  • Amali - matka, otrokyně, žena, která ji vychovala a udělala by pro ni vše. Mrtvá.
  • Thaddeus Woodcock - otec, i když o něm jako o otci nepřemýšlí, byl pánem její matky a několikrát s ní spal, jednou to bohužel dopadlo i jejím početím. Nenávidí ho za to, že přehlížel všechny krutosti své ženy.
  • Lisa Woodcock - manželka Thaddeuse a vražedkyně její matky. Nejradši by ji viděla mrtvou.
  • Rowan Woodcock - syn Woodcockových, mrtev.
  • Isabelle Connelly - čarodějnice, která ji posledních několik let vychovávala a zasvětila ji.
Rasa: čarodějka
Věk: 19 let
Povolání/Kasta: obchodnice/střední
Náboženské přesvědčení: Věří ve své schopnosti a v to, co se jí zrovna hodí.
Portrét: Tanaya Beatty

https://i.pinimg.com/originals/57/b1/04/57b10420284d606226b1d225100612d8.jpg

Jizvy od bití a vytetované datum na kotníku, srpek měsíce mezi lopatkami, pírko v kříži.
 

Jako malé děvče věřila, že svět je krásný a vše je plné slunce a dobra. Milovala písně, báchorky a příběhy z matčiny domoviny, které ji stále fascinují. Matka ji několik let bránila před Lisou Woodcockovou, ale bohužel nebyla schopná ochránit svou holčičku navěky. Proto Samia zjistila, že lidé jsou zlí a nebojí se udělat ani ty nejkrutější věci. Zvykla si žít ve stínu a snášet bolest, ale ve skrytu duše se jí hromadila zlost, zuřivost a zášť.
Vždycky si mnohem více rozumněla s lidmi z nižších poměrů a i v dospívání má s těmito lidmi mnohem lepší vztah, i když se to často moc nezdá.
Její dětství ji naučilo spoustu věcí a už nikdy nechce zažít, to co zažívala jako malá. Radši by zemřela, než se znovu takto někomu podřídit.
Nikomu nevěří a většinu věcí dělá jen v rámci vlastního dobra. Skvěle se přetvařuje a hraje svou roli. Nebojí se říct svůj názor, i kdyby člověk, kterému ho říká, byl výše postavený než ona. Je svou vlastní paní a chce to tak nechat.
Dříve měla trochu problém se svou tmavší pletí, ale jakmile poprvé investovala peníze a vydělala, začala si budovat respekt. O svém původu nemluví, ale nikomu nedovolí, aby ho použil jako zbraň proti ní.
Chrání jen sebe a nemá moc přátel, ani spojenců. Když už si ji ale někdo získá na svou stranu, zjistí, že je neocenitelnou přítelkyní, důvěrnicí a bojovnicí v dobrém i zlém, i kdyby ji to mělo stát vlastní život.
Pohání ji hlavně pomsta a proto chce zoufale znásobit své schopnosti. Ve skutečnosti je ale stále zraněnou dívkou, které příliš brzy zemřela matka a ji to stále trápí.
Nechce si to přiznat, ale ráda by někdy založila rodinu a měla někoho, koho bude milovat a kdo bude milovat ji, bohužel má pocit, že to nebude možné.
Zlozvyky: Když je nervózní pohrává si s medailonkem na krku nebo si nenápadně zarývá nehty do kůže. Nutí ji to přemýšlet a zůstat v realitě.
 

Základní schopnosti:
▲ Znalost čarodějných rituálů - teoretická úroveň, slabá praktická
▲ Znalost bylinek

Schopnosti navíc:
▲ Atmokineze (střední)
▲ Rituální obětování (slabé)
▲ Ovládání snů (silné)

Dále se umí obstojně ohánět dýkou, ale na tu se spoléhá jen v těch nejkrajnějších případech.
Nezvládne moc dlouho utíkat, proto spoléhá spíše na boj než na útěk. Někdy se stává, že je v boji až příliš agresivní a zapomene přemýšlet.
 

Její matka byla otrokyní v rodině Woodcockových. Pan Woodcock byl obchodníkem a proto byl často na cestách a její matka zůstávala v domě s paní Woodcockovou. Lisa neodpovídala Thaddeusovým představám a navíc dlouho nebyla schopna dát mu dědice, proto vyhledával potěšení u Samiiny matky. Jednou tak došlo i k jejímu početí.
Lisa Samiu i Amali nenáviděla, často je nechávala bít a připravovala pro ně nejrůznější ponižující úkoly, doslova se v tom vyžívala.
Když bylo Samii 13 let, paní Woodcockové se konečně narodil syn jménem Rowan. Mnohonásobně to zvýšilo její nenávist, hlavně proto, že v manželových očích vůbec nestoupla a Thaddeusovu postel stále zahřívala spíše cizokrajná kráska Amali.
Proto, když byl na jedné ze svých obchodních cest, nasypala do Amaliiny večeře jed. Samiina matka tak zemřela v ohromných bolestech.
Následovalo pár měsíců neuvěřitelného týrání, jak psychického tak fyzického, ze kterého má Samia doteď jizvy. Tou dobou se v ní nahromadilo víc vzteku a bolesti než za celý život a když neviděla cestu ven navštívala starou babu Connellyovu, která žila v lesích a všichni o ní říkali, že je čarodějnice. Něco na tom určitě bylo, protože ne každý, kdo vešel do její chatrče, odešel živý.
K Samiinu štěstí Isabelle Connellyová rodinu Woodcockových nenáviděla a velmi rychle si dívku oblíbila. Nikdy neměla své vlastní děti a až s příchodem Samii zjistila, jaké to je, o někoho se starat.
Brala ji trochu jako svou dceru. Chtěla jí pomoct s pomstou a zasvětit do čarodějnictví.
Samia se nemusela dlouho rozmýšlet, protože nabídka pomsty pro ní byla lákavější než cokoliv jiného. V noci se vkradla do Woodcocovy pokladnice, ze které uloupila poměrně velký obnos peněz, který v budoucnu investovala a vybudovala si jméno. Z ložnice spící Lisy unesla jejího několika-měsíčního syna a ještě tu noc Isabelle se Samiinou pomocí chlapce obětovala. Dívce to přineslo moc, bohužel však ne zadostiučinění. Přijde jí, že Lisa Woodcocková by zasloužila mnohem větší utrpení.
Změnila si jméno na Rowan Connellyová a během let se změnila natolik, aby v ní už nikdo neviděl tu malou otrokyni. I kdyby stála naproti samotným manželům Woodcockovým, věří, že by ji nepoznali.
Spolu s Isabelle odcestovala. Naučila se číst a psát a stala se z ní opravdu chytrá žena. Byla skvělou žačkou, ale Isabelle zastávala názor, že už se pomstila dost. Došlo to až tak daleko, že ji Isabelle odmítla dál učit, pokud se nevzdá představy manželů Woodcockových prosících na kolenou o milost a odpuštění.
Rowan tedy investovala nějaké peníze z těch, které ukradla a hned poprvé měla štěstí. Získala menší bohatství a když se doslechla o Salemu - městě, kterému vládnou čarodějnice - neváhala ani chvilku. Je rozhodnutá, naučit se víc, aby mohla donutit Woodcockovi zaplatit za všechno, co jí a její matce udělali.
Trpí představou, že dokud nebudou ti dva zlomení a nakonec možná i mrtví, ona ani duch její matky nebudou mít nikdy klid.
Na krku nosí matčin medailon se zlatým pramenem vlasů, které patřily Rowanovi.
 

xxx
 

Žádné komentáře:

Okomentovat